Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Szilvás-diós csirke

default user icon
3 4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 csirkecomb
  • 1 vörös hagyma
  • 2 paradicsom
  • néhány szem szilva
  • ételízesítő
  • kevés olaj
  • kevés liszt
  • darált dió vagy dejó

Elkészítés

    Elkészítés: A csirkecombok bőrét lehúzom, majd kettévágom. A hagymát apróra vágom, kevés olajban megdinsztelem és beleteszem a csirkecombokat. Erre kerül a feldarabolt paradicsom, ételízesítő, majd kevés víz. Miután a csirke megpuhult, beleteszem a héjától és magjától megszabadított szilvát. Ezzel már csak kevés idejig főzöm, majd lehúzom az egészet a tűzről és a csirkecombokat kicsontozom. Visszateszem a tűzre, majd megszórom kevés liszttel és darált dióval, vagy dejóval. Krumplipürével tálalom.

Megjegyzés

Különleges ízhatást kölcsönöz a szilva-paradicsom és a dió.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

esgyé
Egyáltalán nem kötelező kicsontozni a csirkecombokat, de így könnyebb enni, nem kell bajlódni a csontokkal.esgyé
esgyé
Egyáltalán nem kötelező kicsontozni a csirkecombokat, de így könnyebb enni, nem kell bajlódni a csontokkal.esgyé
Évi48
Miért kell a csirkecombokat kicsontozni?

Hasonló Receptek

Magazin