Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szilvás-diós csirke

MME MME
3 4/5
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombok bőrét lehúzom, majd kettévágom. A hagymát apróra vágom, kevés olajban megdinsztelem és beleteszem a csirkecombokat. Erre kerül a feldarabolt paradicsom, ételízesítő, majd kevés víz. Miután a csirke megpuhult, beleteszem a héjától és magjától megszabadított szilvát. Ezzel már csak kevés idejig főzöm, majd lehúzom az egészet a tűzről és a csirkecombokat kicsontozom. Visszateszem a tűzre, majd megszórom kevés liszttel és darált dióval, vagy dejóval. Krumplipürével tálalom.

Megjegyzés

Különleges ízhatást kölcsönöz a szilva-paradicsom és a dió. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss