Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szilvapuding

MME MME
5 3.9/5
15 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A megmosott, kimagozott szilvát forrásban lévő cukrozott, fahéjas vízben (kb. 1,5-2 dl) 10 percig főzzük. Levesszük a tűzről. A vaníliás pudingport csomómentesre keverjük a hideg tejjel. Egy csipet só sem árt. A pudingmasszát botmixerrel összekeverjük a meleg szilvával és levével, és egyúttal krémesítjük is. Visszatesszük a tűzre, és az első rottyanásig főzzük.

Megjegyzés

Vendégváráskor egyszerű, de mégis egyéni desszertet tudunk az asztalra varázsolni. Tetszés szerint lehet édes vagy kicsit savanykás. Díszíthetjük tejszínhabbal, ostyával. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss