A lisztet, sót, cukrot elkeverjük, rámorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a langyos tejet, olajat, majd alaposan kidagasztjuk. Kicsit lágy tésztát kapunk, amit kb. 30 percre letakarva félre teszünk pihenni. Az aszalt szilvát lanygos vízbe áztatjuk.
Ezután a tésztát kettéosztjuk, az első adagot kb. 35 cm átmérőjű körré nyújtjuk, 16 egyelő körcikkre vágjuk, mindegyikre lekvárt, és egy-egy szem aszalt szilvát teszünk és egyesével feltekerjük, sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk őket.
Így járunk el a tészta másik felével is, majd felvert tojással megkenjük a kifliket, és még 20 percig pihentetjük.
Végül előmelegített sütőben 170 fokon kb. 20 perc alatt készre sütjük. Nekem két tepsivel egyszerre sültek, sütés közben egyszer megcseréltem őket.