Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Furcsa kérések és extra alapanyagok: mit esznek a sztárok a Szigeten?

default user icon
MME
Idén második alkalommal készíti a Sziget legnagyobb sztárjainak ételeit, és szolgálja ki néha meglepő kívánságait a KIOSK Budapest a fesztiválköztársaság Nagyszínpadának backstage-ben.

Augusztus legjobban várt hetében közel 100 alkalmazottal, 7000 adag étellel és mindenre megoldást találó séffel dolgozik a KIOSK csapata azon, hogy a nemzetközi sztárfellépők semmiben ne szenvedjenek hiányt, ha ételről van szó.

"A backstage ételkínálatának összeállítása komoly kihívás, hiszen az egyszerű magyaros fogásoktól a kifinomult ételekig mindent tartalmaznia kell a menünknek" – meséli Orosz Gábor, a KIOSK Executive Séfje.

Mint elmondta, idén a BBQ-ra helyezik a hangsúlyt, ezért egy igazi bükkfatüzeléses szmókerben készülnek majd az omlós húsfalatok a vendégek szeme előtt.

“Természetesem nem szabad megrettenünk, akkor sem, ha olyan különleges kérésekkel találjuk szembe magunkat, mint a manuka méz, kecsketej vagy az organikus biomajonéz. Ez utóbbit nagyon nehéz beszerezni, így magam készítem el bio alapanyagokból” – magyarázza a séf .

”Az elmúlt években volt már példa arra is, hogy valaki ad hoc sushit rendelt, ezért felpattantam a robogómra és beugrottam a belvárosba, hogy beszerezzem. Eddig mindent megoldottuk, nem tudnak kifogni rajtunk“ – meséli mosolyogva a KIOSK konyhájának főnöke. 

12 FINOMSÁG, MELYET EGY FESZTIVÁLON IS EL TUDSZ KÉSZÍTENI >>> 
3+1 HASZNOS TIPP, HOGY MEGELŐZD A FESZTIVÁLBETEGSÉGET >>> 
MINIKONYHA A SÁTORBAN - HASZNOS ÖTLETEK FESZTIVÁLOZÓKNAK, KEMPINGEZŐKNEK >>> 
VILLÁMEDZÉS, SOK-SOK HAL, NÉHA SÖR - ÍME RIHANNA ENGEDÉKENY DIÉTÁJA! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss