Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sziciliai csirkeragu leves

75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkemellet megtisztítjuk, kockára vágjuk és olajon megpirítjuk, majd kiszedjük a serpenyőből.
  2. A megtisztított sárgarépát julienne-re szeljük, a vöröshagymát megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. Pár percig együtt pirítjuk a sárgarépát, a zellerszárat, a hagymát, az összetört fokhagymát és a morzsolt csilit. Hozzáadjuk a húst és ráöntjük a sűrített paradicsomot, majd összekeverjük a húslével.
  3. Hozzáadjuk a fűszereket, a babérlevelet, az oregánót, a bazsalikomot, petrezselymet, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Hozzáadjuk a tésztát is és addig főzzük, amíg al dente módra meg nem fő benne. Beleöntjük a babot, és összeforraljuk.

GÖRÖG CITROMOS CSIRKERAGULEVES >>> 

 

Megjegyzés

Glutén-, tej-, szója-, cukormentes. - scarlett69

Ezek is érdekelhetnek

Friss