Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szezonális kedvenceink: így készül a ratatouille, a francia lecsó

Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, úgyhogy jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Új sorozatunkban ilyen egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek. Most a franciák nagy kedvence, a ratatouille, vagyis a mediterrán lecsó következik sok-sok friss zöldséggel felturbózva.

A RATATOUILLE PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD! >>> 

SZEZONÁLIS KEDVENCEINK: TÚRÓS-MÁLNÁS PALACSINTA, AMI JOBB, MINT A NAGYIÉ!>>> 

SZEZONÁLIS KEDVENCEINK: POFONEGYSZERŰ MEGGYES BÖGRÉS SÜTI>>> 

SZEZONÁLIS KEDVENCEINK: TEJFÖLÖS UBORKASALÁTA RETEKKEL, A TÖKÉLETES NYÁRI KÖRET>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss