Elkészítés: 1. A tésztát felrakom főni, mert miközben felforr a víz és megfő a tészta, kész a tonhal is.
2. A szezámmagot megpirítom teflon serpenyőben.
3. A hagymákat megpucolom, apró darabokra vágom, és a tonhal konzervből kicsorgatott olajon üvegesre párolom. Hozzáteszem a tonhalat, ízesítem sóval, borssal, ételízesítővel. Hozzáöntöm a szezámmagot, vagy készíthetjük az egészet egy serpenyőben is. Amikor már összepirult, ráöntöm a tejszínt, összeforralom. Kicsi vizet is szoktam hozzáönteni, hogy több legyen a leve.
4. A megfőtt tésztát ráöntöm a tejszínes tonhalra, és összekeverem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre