Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Szezámmagos párolt sertésfilé zöldségekkel

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 80 dkg sertésszűzérme
  • 3 színű kaliforniai paprika
  • 20 dkg zöldspárga
  • 10 dkg ceruzabab
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 endívia
  • 1 kisebb édeskömény
  • A páchoz:
  • 3 evőkanál osztrigaszósz
  • 2 evőkanál pirított szezámmag
  • 1 evőkanál szójaszósz
  • 2 evőkanál méz

Elkészítés

    Elkészítés: A pác alapanyagait összekeverjük. A húst vékony csíkokra vágjuk, és összekeverjük a páccal. A zöldségeket vékonyra csíkozzuk, a húshoz keverjük.

    Bambuszpárolóba tesszük, és forró gőzben 10-12 perc alatt megpároljuk.

Megjegyzés

Dunszt Zsolt receptje, fotó: Győrfi Viktória, stylist: Matis Edit Dodi

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin