Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Szezámmagos-mézes csirkeszárny

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg csirkeszárny
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg zsír
  • 5 dkg szezámmag
  • 5 dkg méz
  • őrölt fehérbors
  • 0,5 dl citromlé
  • 5 dkg paradicsompüré
  • 1 dl fehérbor

Elkészítés

    Elkészítés: A zsírban megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a megtisztított csirkeszárnyakat, pároljuk, megszórjuk a szezámmaggal, hozzákeverjük a mézet, sózzuk, borsozzuk, felöntjük 2 deciliter vízzel. Ezután hozzáadjuk a citromlét és a paradicsompürét, végül a fehérbort, és készre főzzük.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin