Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Szezámmagos-mázas csirkefalatkák

5 5/5

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell
  • A páchoz:
  • 1 ek olívaolaj
  • 1 ek fehérbor
  • 1 mk fehérbors
  • A bundához:
  • 1 tk sütőpor
  • 3 ek olaj
  • 2 db tojás
  • 3 ek liszt
  • 2 ek étkezési keményítő
  • 2 dl víz
  • Valamint:
  • olaj
  • 1 tk szezámmag
  • A mázhoz:
  • 1 dl ketchup
  • 2 tk étkezési keményítő
  • 2 ek méz
  • 1 mk cukor

Elkészítés

    1. A csirkemelleket felkockázzuk, a pác hozzávalóit összekeverjük, és bepácoljuk a húst. 1 órát a hűtőben pihentetjük.
    2. A bunda hozzávalóit összekeverjük, majd beleforgatjuk a húsokat a tésztamasszába. Ezután olajban kisütjük mindet.
    3. A mázhoz hozzávalóit összekeverjük, és a kisült, lecsepegtetett húsokat belemártogatjuk. Megszórjuk szezámmaggal, rizzsel tálaljuk.

      A legjobb csirkés receptek >>> 

      Kínait házilag >>> 

      Videóreceptek >>>

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

ditti56
Köszönöm szépen a véleményed. Üdvözöllek:Edit.
Kicsi Josie
Nagyon finom lett, éppen olyan, mint amilyet a kínai étteremben lehet kapni. Kicsit máshogy pácoltam, én szójaszószt, mustárt és tejet is tettem bele. :)
ditti56
1 óra elég a pácoláshoz. Köszönöm a hozzászólásokat.
Kicsi Josie
Mindig is érdekelt, hogyan készül az a fincsi panír. Ki fogom próbálni! :)
viola01
mennyi ideig kell pácolni?

Hasonló Receptek