A combokat kettévágjuk, megtisztítjuk, megmossuk és szárazra töröljük. A joghurttal elkeverjük a sót, a borsot és a zúzott fokhagymát. Egy sütőzacskóba tesszük a combokat, és ráöntjük a keveréket. A zacskó száját bekötjük, és jól összerázzuk az öntettel, majd 1 órára hűtőbe tesszük.
A tepsit vékonyan kikenjük olajjal. A tojásokat felverjük a tejjel és a sóval. A zsemlemorzsával összekeverjük a szezámmagot. A combokat először lisztbe, majd a tojásba, végül a szezámmagos morzsába forgatjuk.
A combokat a tepsibe sorakoztatjuk, és meglocsoljuk őket étolajjal. Ezután lazán befedjük a tepsit alufóliával, és 30 percre 200 fokos sütőbe tesszük. Megfordítjuk a húsokat, és visszatesszük 15 percre. Végül levesszük az alufóliát, és 10 perc alatt megpirítjuk.