Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szerelmi horoszkóp: ezek a csillagjegyek soha ne randizzanak egymással

default user icon
MME
Lehet bármilyen erős a szerelem, vannak olyan párok, akiket egyszerűen nem egymásnak szántak a csillagok. Mutatjuk, kihez milyen csillagjegyű partner illik legkevésbé!

Előfordul, hogy az erőlködés helyett inkább az elengedés a legjobb megoldás egy párkapcsolatban. Persze, vannak kivételek, de a legtöbb esetben a következő csillagjegy párosítások nem jönnek ki túl jól egymással a szerelemben. Ha randizni készülsz, előtte mindenképp érdemes lecsekkolnod a listát!

Kos - ne randizz rákkal

A Rákok nagyon érzékenyek, a Kosok viszont nem épp a legtürelmesebbek. Míg egy Kos szereti magát hirtelen belevetni az aktuális kihívásokba, egy Rák először tervez, mindent végiggondol, és utána mérlegel, megéri-e bevállalni a feladatot. Egyszerűen túl óvatosak hozzád képest, ami rengeteg vitát szülhet köztetek egy kapcsolatban.

Bika - ne randizz vízöntővel

A Bikák nem nagyon szeretik a változást. Ha valami jól működik, akkor azt elfogadják, a biztosra mennek és nem kísérletezek tovább. A Vízöntők viszont imádják megszegni a szabályokat csupán azért, hogy szórakozzanak egy kicsit. Ez a Bikák számára viszont nagyon idegesítő lehet egy kapcsolatban.

Ikrek - ne randizz bakkal

A Bakok nagyon untatják az ikreket, egyszerűen nem elég izgalmasak a számukra. Míg ők szeretik megtervezni a dolgokat, az Ikrek szeretnek spontánok lenni és sodródni az árral. Ráadásul a Bakok túl őszinték, és sokszor a legrosszabb pillanatban is kendőzetlenül elmondják a véleményüket, amit az Ikrek sokszor rosszul viselhetnek. 

Rák - ne randizz szűzzel

A Rákok nagyon érzékenyek, ezért szükségük van valakire, aki megértő és támogató társuk lehet. A Szüzek viszont általában túlságosan kritikusak és az érzelmeiket sokszor nem mutatják ki. Ez az ellentét pedig rengeteg konfliktust szülhet a kapcsolatotokban.

Oroszlán - ne randizz skorpióval

Az Oroszlánok szórakoztatóak, kacérak és könnyen elvarázsolják az embereket, emiatt pedig gyakran kerülhetnek összetűzésbe a Skorpió párjukkal, ugyanis ők is imádják a bókokat. Egyszerűen túl féltékenyek lennének rád egy kapcsolatban.

Szűz - ne randizz nyilassal

Míg a Nyilas imád flörtölni, a Szűz ezt megveti. A Nyilasok túl szabad szelleműek és hajlamosak nem figyelembe venni, hogy a meggondolatlan cselekedeteik milyen hatással lehetnek a rád és a kapcsolatotokra.

Mérleg - ne randizz skorpióval

A Skorpiók nagyon intenzívek és szenvedélyesek, simán beleállnak bármilyen konfliktusba. A Mérlegek viszont a harmóniára törekszenek, amit biztosan nem fognak megkapni egy Skorpió mellett.

Skorpió - ne randizz kossal

A Skorpiók és a Kosok egyaránt függetlenek és szeretik a kihívásokat, mindketten szeretnek vezetők lenni. A szenvedélyességetek miatt az ágyban jól kijönnétek, de egy kapcsolatban túl sokat veszekednétek. 

Nyilas - ne randizz bikával

Egy Nyilas imád új emberekkel találkozni és spontán lenni, a Bika viszont a nyilashoz képest túlságosan földhöz ragadt, aki nem szereti feszegetni a határokat. Ezen az alapellentéten rengeteget vitatkoznátok.

Bak - ne randizz nyilassal

A Nyilasok szeretnek sokat nevetni és sodródni az árral. Ezzel a hozzáállással viszont könnyen a Bakok agyára mehetnek, mivel ők ennél jóval merevebbek és kevésbé élvezik a spontán dolgokat.

Vízöntő - ne randizz halakkal

Egy Vízöntőnek szüksége van arra, hogy a társa is független és önálló legyen. A Halak viszont túl sok figyelmet és gondoskodást igényelnek, ezt pedig egy Vízöntő nem tudja megadni nekik. Számodra a partnered támogatása mellett léteznek más fontos dolgok is, szeretnél másokon is segíteni.

Halak - ne randizz ikrekkel

A Halak legnagyobb vágya, hogy valaki mellettük legyen és szeresse őket. Nem szeretnek randizgatni sem, egy stabil társra van szükségük. Az Ikrek viszont teljes szabadságra vágynak, és ha úgy érzik, valaki gátolja őket ebben, akkor kiszállnak a kapcsolatból. Ha nem akarod, hogy összetörjék a szíved, inkább ne egy Ikrekkel tervezd a közös jövődet.

EZ A 3 LEGINTELLIGENSEBB CSILLAGJEGY>>> 

EZ A 3 LEGÖNZŐBB CSILLAGJEGY>>> 

ILYEN A KONYHÁD A CSILLAGJEGYED SZERINT>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss