Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szeptemberi menüajánló

default user icon
MME
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.

HETI MENÜ – 2013. SZEPTEMBER 23-29.
Előétel: Frankfurti leves pirított virslivel
Főétel: Citromos csirkeszárny friss salátával
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni, sok tejföllel meglocsolva

Előétel: Mexikói sajtkrémleves
Főétel: Bárányszegy mexikói módon
Desszert: Mexikói csokis-fahéjas süti
Vegetáriánus ajánlat: Mexikói zöldséges tál sült krumplival

Előétel: Bakonyi betyárleves
Főétel: Lecsó bogyiszlói paprikával
Desszert: Mézes sült sütőtök
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos-padlizsános lecsó

Előétel: Karalábélevél-leves sonkával
Főétel: Sajttal töltött virsli bundában tárkonyos burgonyafőzelékkel
Desszert: Vegyes fagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Magyaros burgonyafőzelék

Előétel: Kukorica-krémleves
Főétel: Csirke raviolival és kínai kellel
Desszert: Rizsfelfújt aszalt gyümölcsökkel
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás ravioli

Reggeli: Virsli tésztában sütve
Előétel: Ciprusi gyümölcsleves
Főétel: Pásztortarhonya felturbózva paradicsomsalátával
Desszert: Csokis szőlőbonbon
Vacsora: Csekonics saláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott gombafejek töltve hasábburgonyával, paradicsomsalátával

Reggeli: Almás-sajtos szendvics
Előétel: Marhahúsleves velős csonttal
Főétel: Almával sült marhahátszín
Desszert: Gundel palacsinta
Vacsora: Húsos táska
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos palacsinta

HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 16 - 22.
Előétel: Kukoricás májgaluskaleves
Főétel: Karfiolrizottó
Desszert: Egyszerű almáspite
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos kelkáposztatekercs

Előétel: Vörösboros hagymaleves
Főétel: Kacsa vörösboros mártással
Desszert: Csokoládés hullám vörösboros áfonyalekvárral
Vegetáriánus ajánlat: Gombapaprikás vörösboros muffinnal

Előétel: Céklás zöldségleves házi nokedlivel
Főétel: Tejfölös zöldbabfőzelék sült kolbásszal
Desszert: Cukormentes gyümölcsös tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös zöldbabfőzelék tükörtojással

Előétel: Rokfortos-fokhagymás krémleves
Főétel: Márványsajtos csirke fügével és datolyával
Desszert: Madártej
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-paradicsomos penne

Előétel: Tojásleves
Főétel: Hétvezér rizses hús
Desszert: Főtt kukorica
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos-bazsalikomos rizottó

Reggeli: Kakaós csiga pohár tejjel
Előétel: Gyors ananászkrémleves
Főétel: Fűszeres báránysült almával
Desszert: Borban futtatott szőlőszemek pirított dióbéllel, vaníliafagylalttal
Vacsora: Vörös bazsalikomos sajtkrémmel töltött paradicsom
Vegetáriánus ajánlat: Lilahagymás-majonézes krumplisaláta

Reggeli: Szendvics gyümölcslével
Előétel: Szegfűgombaleves
Főétel: Töltött dagadó burgonyapürével, idénysalátával
Desszert: Vegyes rétes
Vacsora: Hamis velő (padlizsánból) pirítóssal
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajtgolyók tartárral és rizibizivel

HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 09-15.
Előétel: Fehérboros zellerkrémleves füstölt sajttal
Főétel: Citromos csirkemell egyszerűen
Desszert: Angol almakompót
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges rakott krumpli

Előétel: Rántott leves pirított kenyérkockával
Főétel: Zöldborsófőzelék rántott párizsival
Desszert: Tejbegríz - menza módra
Vegetáriánus ajánlat: Rántott tökhasábok hasábburgonyával

Előétel: Nyári cukkinisaláta
Főétel: Gombás-paradicsomos sertésmáj friss kenyérrel
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Nyáresti zöldségtekercs

Előétel: Tárkonyos csirkeleves
Főétel: Grillezett burgonya sonkával és gombával
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos rántott patisszon

Előétel: Francia hagymaleves
Főétel: Sült tészta hússal és zöldséggel
Desszert: Áfonyás gyümölcstorta
Vegetáriánus ajánlat: Bakonyi spagetti vegetáriánusoknak

Reggeli: Padlizsánkrém pirítóssal
Előétel: Húsleves
Főétel: Töltött káposzta gerslivel
Desszert: Szőlősgazda palacsintája
Vacsora: Fokhagymás-chilis garnéla tojásos rizzsel
Vegetáriánus ajánlat: Színes fejtettbab saláta

Reggeli: Rozmaringos szardíniakrém pirítóssal, citromkarikákkal, teával
Előétel: Vaníliás dinnyekrémleves
Főétel: Fűszeres marhaszelet
Desszert: Karamellkrém úszó szigettel
Vacsora: Majonézes töltike
Vegetáriánus ajánlat: Pörkölt tarkababból


HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 02-08.
Előétel: Zellerkrémleves fokhagymás pirítóssal
Főétel: Marshall máj hasábburgonyával, kovászos uborka
Desszert: Fánk pillanatok alatt
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-padlizsános tészta kecskesajttal

Előétel: Kacsamellsaláta
Főétel: Halfilé citromos dinnyemártással
Desszert: Jeges dinnyekehely
Vegetáriánus ajánlat: Mozzarellás dinnyesaláta bazsalikommal

Előétel: Citromleves kaláccsal
Főétel: Sütőben sült rántott hús tetszés szerinti salátával
Desszert: Gyümölcsfagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Gyömbéres tepsis burgonya

Előétel: Tejszínes szilvaleves
Főétel: Karalábéval párolt csirkemellfalatok párolt rizzsel
Desszert: Sárgarépás-gyümölcsös turmix
Vegetáriánus ajánlat: Körtés-kéksajtos-diós rizottó

Előétel: Zöldbableves
Főétel: Bolognai spagetti egyszerűen
Desszert: Könnyed szilvás pite
Vegetáriánus ajánlat: Krumplistészta (grenadírmars)

Reggeli: Babpástétom pirítóssal
Előétel: Borhableves gorgonzolás rozskrutonnal
Főétel: Klasszikus sertéspörkölt galuskával, uborkasaláta
Desszert: Cseh krémes
Vacsora: Caesar-saláta szárnyasmájjal
Vegetáriánus ajánlat: Tejszínes gombapörkölt nokedlival

Reggeli: Főtt virsli mustárral vagy ecetes tormával
Előétel: Gombaleves sajtgaluskával
Főétel: Fűszeres vaddisznókaraj aszaltszilvamártással
Desszert: Barackos-szedres túrótorta
Vacsora: Benedeki pandúr
Vegetáriánus ajánlat: Sajttal töltött bundás zeller rizibizivel

Ezek is érdekelhetnek

Friss