Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szeptemberi menüajánló

default user icon
MME
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora. Szeptemberi menüsorok minden napra!

HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 26 - OKTÓBER 02.
Előétel: Frankfurti leves
Főétel: Citromos csirkeszárny friss salátával
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni, sok tejföllel meglocsolva

Előétel: Mexikói sajtkrémleves
Főétel: Bárányszegy mexikói módon
Desszert: Mexikói csokis-fahéjas süti
Vegetáriánus ajánlat: Házi tortilla bazsalikommal

Előétel: Bakonyi betyárleves
Főétel: Lecsó bogyiszlói paprikával
Desszert: Fűszeres sütőtökös pite
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos lecsó 

Előétel: Karalábéleves
Főétel: Tejfölös zöldbabfőzelék bélszínrolóval
Desszert: Vegyes fagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös zöldbabfőzelék csicseriborsó-fasírttal

Előétel: Kukorica krémleves pirított zsemle kockával
Főétel: Csirke raviolival és kínai kellel
Desszert: Rizsfelfújt gyümölcsöntettel
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás ravioli

Reggeli: Virsli tésztában sütve
Előétel: Gyümölcsleves
Főétel: Rántott szelet hasábburgonyával, paradicsomsaláta
Desszert: Csokis szőlőbonbon
Vacsora: Csekonics saláta
Vegetáriánus ajánlat: Rántott gomba illatos gombás rizzsel

Reggeli: Almás-sajtos szendvics
Előétel: Húsleves velős csonttal
Főétel: Almával sült marhahátszín
Desszert: Gundel palacsinta
Vacsora: Sonkás töltött tojás
Vegetáriánus ajánlat: Almás palacsinta 


HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 19 - 25.
Előétel: Kukoricás májgaluskaleves
Főétel: Karfiolrizottó
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos kelkáposztatekercs

Előétel: Vörösboros hagymaleves
Főétel: Kacsa vörösboros mártással
Desszert: Csokoládés hullám vörösboros áfonyalekvárral
Vegetáriánus ajánlat: Gombapaprikás vörösboros muffinnal

Előétel: Rokfortos-fokhagymás krémleves
Főétel: Zöldbabfőzelék sült kolbásszal
Desszert: Cukormentes gyümölcsös tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabfőzelék tükörtojással

Előétel: Céklás zöldségleves házi nokedlivel
Főétel: Márványsajtos csirke fügével és datolyával
Desszert: Madártej 
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-paradicsomos penne

Előétel: Tojásleves
Főétel: Bácskai rizseshús kovászos uborkával
Desszert: Főtt kukorica
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-babos rizottó

Reggeli: Sajtos csirkemellsaláta
Előétel: Gyors ananászkrémleves
Főétel: Fűszeres báránysült almával
Desszert: Borban futtatott szőlőszemek pirított dióbéllel, vaníliafagylalttal
Vacsora: Vörös bazsalikomos sajtkrémmel töltött paradicsom
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-sajtos töltött paradicsom

Reggeli: Körözöttes szendvics, paradicsommal és főtt tojással
Előétel: Szegfűgombaleves
Főétel: Töltött dagadó burgonyapürével és idénysalátával
Desszert: Vegyes rétes
Vacsora: Hamis velő (padlizsánból)
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt tartárral és vadrizzsel


HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 12 - 18.
Előétel: Zellerkrémleves reszelt sajttal gazdagítva
Főétel: Citromos csirke burgonyapürével
Desszert: Angol almakompót
Vegetáriánus ajánlat: Sült tonhal sajttal

Előétel: Rántott leves pirított kenyérkockával
Főétel: Zöldborsófőzelék rántott párizsival
Desszert: Tejbegríz
Vegetáriánus ajánlat: Rántott tök hasábburgonyával

Előétel: Nyári cukkinisaláta
Főétel: Gombás-paradicsomos sertésmáj friss kenyérrel
Desszert: Almás pite
Vegetáriánus ajánlat: Nyáresti zöldségtekercs

Előétel: Tárkonyos csirkeleves
Főétel: Grillezett burgonya sonkával és gombával
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos rántott patisszon

Előétel: Francia hagymaleves
Főétel: Sült tészta hússal és zöldséggel
Desszert: Áfonyás gyümölcstorta
Vegetáriánus ajánlat: Bakonyi spagetti vegetáriánusoknak

Reggeli: Színes fejtettbab-saláta
Előétel: Húsleves
Főétel: Böllérláb sült burgonyával, idénysalátával
Desszert: Szőlősgazda palacsintája
Vacsora: Fokhagymás-chilis garnéla tojásos rizzsel
Vegetáriánus ajánlat: Karfiolpuding

Reggeli: Rozmaringos szardíniakrém pirítóssal, teával
Előétel: Vaníliás dinnyekrémleves
Főétel: Fűszeres marhaszelet
Desszert: Karamellkrém úszó szigettel
Vacsora: Majonézes töltike
Vegetáriánus ajánlat: Füstölt pisztráng mini pennével

HETI MENÜ – 2011. SZEPTEMBER 05 - 11.
Előétel: Zellerkrémleves
Főétel: Marshall máj
Desszert: Fánk pillanatok alatt
Vegetáriánus ajánlat: Almás-habos mákos guba 

Előétel: Kacsamellsaláta
Főétel: Halfilé citromos dinnyemártással
Desszert: Jeges dinnyekehely
Vegetáriánus ajánlat: Fetasajtos dinnyesaláta mentával

Előétel: Citromleves kaláccsal
Főétel: Sütőben sült rántott hús, tetszés szerinti körettel és salival
Desszert: Gyümölcsfagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Gyömbéres tepsis burgonya

Előétel: Tejszínes szilvaleves
Főétel: Karalábéval párolt csirkemellfalatok párolt rizzsel
Desszert: Szőlős kehely
Vegetáriánus ajánlat: Rókagombás rizottó zöldborsóval

Előétel: Zöldbableves
Főétel: Krumplis tészta kolbásszal
Desszert: Fehércsokoládés-szedres muffin
Vegetáriánus ajánlat: Grenadírmars (krumplistészta)

Reggeli: Babpástétom pirítóssal
Előétel: Borhableves gorgonzolás rozskrutonnal
Főétel: Bakonyi sertésszelet galuskával
Desszert: Cseh krémes
Vacsora: Kétszer sült csirkemájpástétom
Vegetáriánus ajánlat: Harcsapaprikás bakonyi módon, kapros-juhtúrós galuskával

Reggeli: Kakaós csiga tejjel
Előétel: Gombaleves sajtgaluskával
Főétel: Fűszeres vaddisznókaraj aszaltszilvamártással
Desszert: Barackos-szedres túrótorta
Vacsora: Benedeki pandúr
Vegetáriánus ajánlat: Sajttal töltött bundás zeller

Ezek is érdekelhetnek

Friss