Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem fért be a targoncába, ezért diétázni kezdett - 70 kilótól szabadult meg!

default user icon
MME
A 32 éves Luke Wilson szinte munkaképtelenné vált a súlya miatt: a raktárosként dolgozó férfi alig tudta megát bepréselni a targoncába - testsúlya ekkortájt elérte a 150 kilót. Amikor a hasonló alkatú édesapjánál diabéteszt diagnosztizáltak, úgy döntött, elég, és kőkemény diétába kezdett.

A suffolki srác,  aki addig minden hétvégén megivott 10 korsó cidert, vacsorára bevágott egy 32 centis pizzát, majd egy pár szelet kenyérrel a lecsöpögött pizzaszószt is feltunkolta,  bizony, alig bírt felmenni a dombtetőn álló otthonába, és a munkahelyén is meg kellett küzdenie a targoncával, minden áldott nap.

"Nehezemre esett bármit csinálni. Ha be kellett mennem a városba valamiért, kétszer is meggondoltam, mert hazafelé majdnem kiköptem a tüdőmet. Emellett totál depressziós voltam, hiszen egyedül voltam, mint az ujjam. Arra gondoltam: ha bármi történne velem, napokba telne, mielőtt bárkinek feltűnne, hogy eltűntem" - nyilatkozta Luke a Mirrornak.

Amikor édesapjánál kettes típusú diabéteszt diagnosztizáltak, a bátyja épp belevágott egy fogyókúrás programba, és pár hónap alatt lefogyott 30 kilót. Testvére sikerén felbuzdulva ő is elkezdte, sőt apjukat is fogyókúrára fogta. 

Wilson elkezdett magára főzni, friss alapanyagokból, nem vonva meg magától szinte semmi finomságot,  csupán jelentősen csökkentette a szénhidrátbevitelt: a bolognai spagettiját durumtésztból főzte, a kebabot tortillával ette, de pásztorpitét és skót tojást is összedob néha. Sportolni kezdett, és komolyan rákattant a futásra: eleinte csak óvatosan, inkább sétálva falta a kilómétereket, de mára 20 perc alatt teljesít egy 5 km-es távot, épp az első félmaratonjára készül.

Az erőfeszítések eredményeképp mára, az egykor másfél mázsás férfiból, egy év leforgása alatt, 75 kilós, sportos külsejű atléta lett, akinek az átalakulás komoly válzotást hozott a magánéletébe is.

"Azelőtt a randioldalakon esélyem sem volt. Soha senki nem jelölt be, nem akart találkozni vele. Aztán, amikor elkezdtek leolvadni a kilók, átalakítottam a profilomat, és láss csodát: rögtön akadtak jelentkezők. Most már 3 hónapja járok valakivel, és mondhatom, igazán boldogok vagyunk együtt!"

EZ IGEN! EGY ÉV ALATT 8 RUHAMÉRETET FOGYOTT A KÉTGYEREKES ANYUKA >>> 
ÖSSZESEN 103 KILÓT FOGYOTT ANYA ÉS LÁNYA >>> 
44 KILÓT FOGYOTT EZ AZ ANYUKA EDZÉS NÉLKÜL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss