Elkészítés: A sajtkrémhez a puha vajat a reszelt füstölt sajttal elkeverjük, és sóval, borssal, őrölt szerecsendióval fűszerezzük.
A csirkés krémhez a csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd a forró olajon serpenyőben 4-5 perc alatt pirosra sütjük, kihűtjük, és éles késsel apróra vagdaljuk. Ezután a puha vajjal, az aprított petrezselyemmel, rozmaringgal, oregánóval, sóval, borssal ízesítjük, és jól összekeverjük.
A zöldséges krémhez a megtisztított, kisebb darabokra vágott sárgarépát és zellert sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, kihűtjük, szitán áttörjük. Hozzáadjuk a puha vajat, és sóval, borssal, a zúzott fokhagymával ízesítjük.
Ha elkészültek a krémek, 4 szelet kenyeret megkenünk sajtkrémmel, befedjük 1-1 szelet toasttal, erre jön a csirkés krém, megint toast, majd a zöldséges krém, végül kenyérszeletekkel zárjuk. Az oldalukat éles késsel egyenesre levágjuk, és 4-4 egyforma kockára daraboljuk.
A tetejüket krémmel és ízlés szerint, zöldségekkel, zöldfűszerekkel díszíthetjük. Hidegen kínáljuk.