Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szélesmetélt laskagombás szósszal

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gombát - amennyiben szükséges - óvatosan megtisztítjuk. A szalonnát csíkokra vágjuk, és az olajban megpirítjuk. Hozzáadjuk az apró kockára vágott hagymát, és üvegesre pirítjuk, majd a gomba felével rövid ideig pároljuk. Felöntjük az alaplével elkevert tejföllel. Kb. 5 perces forralás után megsózzuk, megborsozzuk, és félretesszük.
  2. A tésztát forrásban lévő bő, sós vízben a csomagoláson található utasítás szerint kifőzzük. A szószt felforrósítjuk, és hozzáadjuk a maradék gombát, a tisztított és felaprított bazsalikomot, és ismét felforrósítjuk. Forrón tálaljuk, a tésztára öntjük a szószt, és megszórjuk a parmezánnal.

A legjobb tésztareceptek >>>  

Kedvenc gombás receptjeink >>> 

Tejszínes finomságok >>> 

Megjegyzés

Gombakrémleves alappal is elkészíthetjük, csípős paprikával, paradicsomgerezdekkel is gazdagíthatjuk. - buksz39

Ezek is érdekelhetnek