Süssük meg a paprikát a 180 fokra előmelegített sütőben, majd papírral letakarva pihentessük, aztán húzzuk le a héját. Magozzuk és erezzük ki, majd turmixoljuk össze az alaplével. Tegyük kis lábosba, majd sűrítsük be a néhány ek hideg vízben csomómentesre kevert keményítővel. Forraljuk 1/2 percig, majd sózzuk meg ízlés szerint.
Főzzük ki a tésztát a csomagoláson megadott utasítás szerint. A felhevített olajon pirítsuk a felkarikázott kolbászt 2 percig, majd vegyük ki. A visszamaradt zsiradékot keverjük a paprikás mártáshoz. Forgassuk össze a kolbászt a paprikás mártással és a főtt tésztával. Kínáljuk apróra vágott snidlinggel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre