Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szavazz a legjobb lángosra, és nyerj!

default user icon
MME
Három plusz egy nyertes, több esély, fokozott izgalom az idei Vénusz Lángos Voks versenyen!

Indul a nyár, ezzel együtt pedig a megújult Vénusz Lángos Voks! A Vénusz idén nyáron immár negyedik alkalommal hirdeti meg az országos lángos versenyt, ahol a legjobb lángosozók mérhetik össze erejüket és szállhatnak ringbe a lángos-rajongók kegyeiért. A verseny idén ráadásul még izgalmasabbnak ígérkezik, hiszen ezúttal a képzeletbeli dobogó mindhárom fokára felállhat egy-egy nyertes. Ezen felül az eddig megszokott módon, a balatoni régióból egy nevező különdíjban részesül.


Nagyon eseménydús nyárnak nézünk elébe, amelyet a megújult Vénusz Lángos Voks verseny még tovább színesít. Az idei Vénusz Lángos Voks különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen most nem csupán az első, hanem a második és a harmadik legtöbb szavazatot összegyűjtő lángosozó is díjazásban részesül. Az aranyérmes lángosozó a „Vénusz kedvenc lángosozója 2015” megtisztelő címen kívül 500 liter minőségi Vénusz napraforgóolaj jutalomban részesül, míg a második helyezettnek a kitüntetés mellett 300 liter, a harmadik helyezettnek pedig 200 liter napraforgó-étolaj nyeremény a jutalma.

Az eddigiekhez hasonlóan a balatoni régióról sem feledkezik meg a Vénusz, hiszen a különdíjas ismét a magyarok kedvenc üdülőhelyéről kerül ki. A „”Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2015” cím leendő birtokosa szintén 500 liter napraforgó étolaj díjazásban részesül, hogy abban süthesse aranybarnára a finomabbnál finomabb lángosokat.

A verseny 2015. május 18. és augusztus 17. között a Vénusz Lángos Voks alkalmazáson keresztül érhető el, amelyen bárki nevezhet lángosozót, szavazhat kedvenc helyére, valamint értékelheti azt. Az alkalmazás ráadásul nem csupán szavazásra használható, hanem igazi lángos-térképként is funkcionál, hiszen könnyedén utána nézhetünk annak is, hogy merre induljunk, ha egy finom lángost szeretnénk elfogyasztani akárhol is legyünk az országban.

Az eddigiekhez hasonlóan nem csupán lángosozóként éri meg részt venni, hanem szavazni is, hiszen a voksolók között a Vénusz öt darab Lamart 320VEC edényt sorsol ki, mely ideális bő olajban sült ételek elkészítéséhez.


A Vénusz Lángos Voks versenyidőtartama: 2015. május 18. 12:00 - 2015. aug. 17.  23:59

Ezek is érdekelhetnek

Friss