Elkészítés: A szarvashúst sóval, borssal, vadhús fűszerkeverékkel alaposan bedörzsöljük. Tepsibe helyezzük, 3 dl vörösbort és kevés vizet öntünk alá. A szalonnát, a vöröshagymát és a fokhagymát feldarabolva a húsra helyezzük. Alufóliával lefedve sütőben pároljuk.
A gombamártáshoz a finomra vágott hagymát és fokhagymát megdinszteljük, ráhelyezzük a felszeletelt gombát, lepirítjuk, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, majd a vörösborral felengedjük, ízesítjük. A végén barnamártással sűrítjük.
A szarvast felszeleteljük, a gombamártással és burgonykrokettel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre