Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szarvasszelet gombával

60 perc
bonyolult
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: E célra legalkalmasabb a combrész, melyből ujjnyi vastagságú szeleteket vágunk. Húsverő kalapáccsal kiverjük, megsózzuk, és egyik oldalát lisztbe mártva forró zsírban mindkét oldalát kisütjük. Egy másik edényben kevés zsíron kanálnyi lisztet pirítunk, és paradicsompürét keverünk hozzá. Ebbe rakjuk a kisült szeleteket.

Abban a zsírban, amelyben a hússzeleteket kisütöttük, a felszeletelt gombát puhára pároljuk, és késhegynyi törött bors, valamint 2 dl vörösbor hozzáadása után ráöntjük a hússzeletekre, elkeverjük.

Rizskörettel tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss