Elkészítés: A vékony karikára vágott vöröshagymát az olajon megpirítjuk, a hússal tovább pirítjuk. Megszórjuk liszttel, sóval, borssal, mustárral ízesítjük, ráöntjük az alaplevet, bort. Hozzáadjuk a babérlevelet, kakukkfüvet, borókabogyót, majd sütőbe tesszük lefóliázva, és lassú tűzön addig főzzük, míg a hús megpuhul.
A fóliát levesszük, belerakjuk a felaprított gombát, 10 percig visszatoljuk a sütőbe, majd a zöldborsóval további 5 percig főzzük. (Tálalás előtt a babérlevelet, borókát ki kell venni). Zsemlegombócot kínálok mellé.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre