Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szarvasgombás-tejszínes gnocchi

30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gnocchit forró sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és egy tálba tesszük. Melegen tartjuk.

A vajon a lisztet megpirítjuk, felöntjük a tejszínnel, összefőzzük, és a parmezánt is hozzáadjuk. Végül a szarvasgombakrémet és a szarvasgombás olajat is belekeverjük. (Elég intenzív az ízük, ezért csak utána ízesítjük!) Kóstolgatjuk, ha kell, ízesítjük még sóval, borssal ízlés szerint.

A gnocchit a forró szószhoz keverjük és azonnal, frissen tálaljuk. A tetejéről a parmezán nem hiányozhat.

Megjegyzés

Hasonló gnocchit ettem egy étteremben. Ezután kutattam receptek és alapanyagok után, hogy én is elkészítsem otthon. - szilviamalmos

Ezek is érdekelhetnek

Friss