Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szarvasgomba krémmel töltött karaj

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk.
  2. A kiterített hússzeletek egyik felére teszünk egy vastagabb szelet trappista sajtot. A sajtot megkenjük a szarvasgomba krémmel, majd megszórjuk a durvára reszelt parmezán sajttal is.
  3. Ezek után a hús másik felét ráhajtjuk, és a széleket hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük.
  4. A szokásos módon bepanírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa. Ezután forró olajban kisütjük a húsokat. Hasábburgonyával és párolt kukoricával tálaltam.

Megjegyzés

A sajttól finom lágy és szaftos lesz a szarvasgomba krémből pedig teljesen egyedi ízvilágú. Saját recept, és nagy kedvenc! - szilviamalmos

Ezek is érdekelhetnek

Friss