Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szárnyas brassói zöldségekkel

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A vöröshagymát és a fokhagymát üvegesre dinszteljük kevés olajon, hozzáadjuk a felkockázott húst, ízlés szerint fűszerezzük, és zsírjára sütjük.

Közben a vékony karikára vágott póréhagymát és fokhagymát szintén megdinszteljük, hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket és a kaliforniai paprikát, fűszerezzük, és puhára
pároljuk.

Amíg a zöldség megfő, addig bő olajban hirtelen
kisütjük a kockára vágott burgonyát.

A végén óvatosan összekeverjük az egészet.

Zöldsalátával tálaljuk.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss