Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szardellás-feta sajtos töltött tojás

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokatkeményre főzzük  8 perc alatt. Hideg vízben hagyjuk lehűlni, majd megtisztítjuk és félbevágjuk. A sárgájákat óvatosan kiemeljük, és villával szétnyomkodjuk.
  2. A lecsepegtetett kapribogyót finomra vágjuk, majd összekeverjük a finomra morzsolt vagy villával szétnyomkodott feta sajttal, a szardellapasztával és a mustárral. Sóval, borssal és az ecettel ízesítjük, majd a tojásfehérjékbe kanalazzuk. A leöblített petrezselyem lecsipkedett levélkéivel díszítve tálaljuk.

3 BEVÁLT TIPP A TÖKÉLETES TÖLTÖTT TOJÁS KÉSZÍTÉSÉHEZ! >>> 

AVOKÁDÓKRÉMMEL TÖLTÖTT TOJÁS - VIDEÓ! >>> 

BACONNEL TÖLTÖTT TOJÁS, AMI NEM HIÁNYOZHAT EGY HIDEGTÁLRÓL SEM! >>> 

Az esetleg megmaradt krémet félbevágott és kivájt koktélparadicsomokba töltheted.

Ezek is érdekelhetnek

Friss