Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szalonnás-sajtos töltött virsli

MME MME
60 perc
mester
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, ha teljesen kihűlt, delkarikázzuk. A rizst puhára pároljuk, a lilakáposztából a szokásos módon párolt káposztát készítünk.

Egy tepsibe mindezt így rétegezzük: káposzta, burgonya, káposzta, rizs és ismét káposzta.

A virsliket hosszában bevágjukm és a résbe sajt- és szalonnaszeleteket rakunk. A rétegezett káposztás burgonyára rakjuk. A tetejét enyhén megszórjuk fűszerkeverékkel.

A szalonna pirulásáig és a sajt olvadásáig sütjük, és azonnal tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss