Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szalonnás-gombás tepsis burgonya

MME MME
75 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, karikára vágjuk.

A szalonnát hajszálvékonyra felszeleteljük, és egy mély tűzálló tálat a felével kibélelünk. A felkarikázott burgonyát a tálba terítjük, és megszórjuk a kakukkfűvel. A gombát megtisztítjuk, a szárukkal lefelé a burgonya közé állítjuk. A megmaradt szalonnával és a cikkekre vágott lilahagymával megszrórjuk.

A tálat forró sütőbe toljuk, addig sütjük, amíg a szalonna ropogós piros nem lesz. Salátával tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss