Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük.
A vaj felét felolvasztjuk, megdinszteljük rajta a 2 gerezd felaprózott fokhagymát és a vöröshagyma felét, majd rátesszük a szeletelt gombát, rámorzsoljuk a leveskocka felét, s összepároljuk.
Az ugyancsak összevágott maradék hagymákat, a felkockázott császárszalonnát a vaj másik felén
megpirítjuk, és hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, majd a leveskockát rámorzsoljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és a chilit is beledaraboljuk. 5 percig folyamatosan kevergetjük, s ezután hozzáadjuk a főzőtejszínt, s újabb 5 percig kevergetve főzzük. Végül belevegyítjük a hagymás gombát,
összeforraljuk.
A tésztával összeforgatjuk, forrón, reszelt sajttal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre