Elkészítés: A fogasfiléket sóval, borssal, reszelt gyömbérrel és citromlével ízesítjük, majd baconszeletekbe csavarjuk. Az előkészített fogasszeleteket olajjal kikent sütőtepsibe tesszük, majd forró sütőben ropogós, pirosra sütjük.
Közben felhevített vajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, rátesszük a kukoricát és a leforrázott, jól lecsepegtetett leveles parajt. Sóval, borssal ízesítjük, tejszínnel felöntjük, és gyorsan készre pároljuk.
Tálaláskor a kukoricás-parajos köretet a tányér közepére halmozzuk, minden tányérra két-két szalonnás fogasfilét teszünk. Paradicsommal, zöldcitrommal és metélőhagymával díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre