Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szalonnás csirkenyársak petrezselyemmártással

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, kb. 1 cm széles csíkokra vágjuk. A baconszeleteket hosszában félbevágjuk. Minden húsdarabot beletekerünk 1-1 szalonnacsíkba, majd nyársra húzzuk.

A petrezselymet összekeverjük a borecettel, a húslevessel, a mustárral, 3 evőkanál olajjal, sózzuk, borsozzuk, és ízlés szerint csipet cukrot is adhatunk hozzá.

A nyársakat grillre tesszük, és néhány perc alatt megsütjük (serpenyőben is süthetjük néhány kanál olajon). A petrezselymes mártással tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss