Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szalonnában sült kelkáposztás virsli

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, beletesszük a vékony csíkokra szeletelt kelkáposztát. Sóval, őrölt borssal, majorannával és apróra vágott fokhagymával fűszerezzük, majd a saját levében körülbelül 10 perc alatt megpároljuk.

2-2 szelet szalonnát egymás mellé fektetünk, elosztjuk rajtuk a párolt kelkáposztát, majd mindegyikre teszünk fél virslit. A szalonnát felgöngyöljük, végül a kis csomagokat 190-200 C-fokos sütőben szép pirosra sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss