Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szakácskönyvet ajándékba!

A könyv kitűnő ajándék minden alkalomra - a karácsonyfa alá is jó, ha kerül olvasnivaló. A léleküdítő irodalmat pedig remekül kiegészítik az igényes, gyönyörű kiállítású, és praktikus szakácskönyvek. Ezekből ajánlunk néhányat.

Nélkülözhetetlen desszertek

Mindenkinek megvan a kedvenc süteménye, és vannak a nagy klasszikusok is, a legendás krémesek, torták, palacsinták… De ha édességről van szó, mindenki nyitott az újra, szívesen próbál ki ismeretlen ízeket és kombinációkat. A Nélkülözhetetlen desszertek lélegzetelállítóan szép könyv. Ellenállhatatlan vágyat érez az ember, hogy azonnal habverőt és nyújtófát ragadjon, de ha ezt hirtelen nem is teheti, hát egy kis csoki után nyúl… A csábító receptek mellett hasznos tudnivalókkal is szolgál a kiadvány!

A Nélkülözhetetlen desszertek című könyvet ajánljuk + recept: Tejfölös sült sajttorta >>>

 

Kulináris utazás Franciaországba

Amilyen sokszínű a francia táj, ugyanolyan változatos a francia konyha is. A laktató elzászi specialitásoktól a mediterrán ízekig megtalálható benne szinte minden. A Francia konyha című receptkötetben ínycsiklandó regionális ételeket találsz, amelyeket a legfinomabb gall édességek tesznek teljessé. Indulhat a kulináris utazás?

A Francia konyha című receptkötetet ajánljuk + receptek: Báránygerinc zöldfűszeres kéregben, Szűzpecsenye szilvával  >>>

 

 

Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv

Az ázsiai ízek egyre népszerűbbek Európában. És nem csak a változatos ízvilág miatt, hanem azért is, mert a különleges főzési technikáknak és a sok zöldséget tartalmazó ételeknek köszönhetően kimondottan egészségesek ezek az egzotikus különlegességek. A Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv segítségével bevezetést nyerünk a hagyományokba, különböző elkészítési módok rejtelmeibe, és egy igen jól rendszerezett kislexikon segítségével mindent megtudhatunk a fűszerekről és az alapanyagokról.

A Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyvet ajánljuk + recept: MULLIGATAWNY (Kelet-indiai leves) >>>

  

Partifalatok

Lepd meg vendégeidet ízletes finomságokkal, amelyek ráadásul a szemet is gyönyörködtetik! Ázsiai tavaszi tekercs, csirkenyárs, francia hagymatortácska, pástétom vagy crostini: legyenek ezek az este fénypontjai az asztalodon!

A Partifalatok című receptkötetet ajánljuk + receptek: Füstölt lazacos palacsintatekercsek, Sajtos háromszögek >>>

 

 

Csábító csokoládé

A Főzőiskola ínyenceknek sorozat Csokoládé című receptkötete egyszerű, könnyen követhető lépésekben mutatja be, miként varázsolhatsz asztalodra remek csokoládés finomságokat. Krémes felfújt, fondü, szorbet, hab, keksz, torta - mind-mind csokoládéból! Téged mivel lehet elcsábítani?

A Csokoládé című receptkötetet ajánljuk + receptek: Csokoládé tésztabundában, Meleg csokoládéhab pisztáciaöntettel >>>

 

Tésztában sült finomságok

Bármilyen tésztát szeretnél is készíteni – vajas omlós tésztát, levegős leveles tésztát, vagy fényes égetett tésztát –, a Tésztában sült finomságok című kötet képes leírásai alapján könnyedén fog sikerülni. Kényeztesd magad és vendégeidet gombás vagy paprikás quiche-sel, szalonnás burgonyalepénnyel vagy sonkás gougere-rel, és zsebeld be az elismerést!

A Tésztában sült finomságok című receptkötetet ajánljuk + receptek: Paradicsomos csavart tészta, Sajttorta >>>

 

 

Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv

Attól, hogy valaki vega, még szerethet nem csak egyszerűen enni, hanem jót és jól, változatosan, király módjára! Az egészségtudatos életmódnak a helyes táplálkozás is a része, és nem kell vegetáriánusnak lenni ahhoz, hogy egy-egy étkezésünk húsmentesen is örömünkre szolgáljon, teljes értékű és finom legyen. A Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv valójában kézikönyv. A receptek mellett rengeteg tematikus és praktikus olvasni- és tudnivalót gyűjtöttek egybe a kötet szerzői.

A Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyvet ajánljuk + recept: Paprikás-kukoricás muffin >>>

 

Ajánlatunkat a Vince Kiadó kínálatából válogattuk.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss