Elkészítés: 1. A krumplit megmosom, és a héjában megfőzöm.
2. Még melegen meghámozom, szeletekre vágom.
3. Az uborkát meghámozom, és vékony szeletekre gyalulom.
4. Egy tálban összekeverem a krumplit és az uborkát.
5. A hagymát meghámozom és felaprítom.
6. A hús- vagy csontlevest a hagymával, az ecettel, csipet sóval és cukorral felfőzöm, majd a mustárral és az olívaolajjal összekeverem.
7. A salátára öntöm, óvatosan összekeverem, majd sóval és borssal ízesítem.
8. A megmosott és már száraz snidlinget felaprítom, és a salátára szórom. A salátának legalább 30 percig állnia kell, hogy az ízek összeérjenek.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre