Elkészítés: A tésztához a lisztet keverőtálba tesszük, hozzákeverjük a sót. Belekockázzuk a hideg margarint, majd robotgéppel elkezdjük keverni. Amikor már jó morzsalékos, kanalanként hozzáadjuk a vizet (lehet, hogy nem kell mind), hogy a tészta összeálljon, de ne legyen se túl kemény, se túl lágy. Ezután kézzel még gyorsan kicsit összegyúrjuk, majd fóliába csomagoljuk, és 30 percre hűtőbe tesszük.
A hűtőből kivéve kinyújtjuk, piteformába helyezzük úgy, hogy a szélét is befedje. Villával jól megszurkáljuk, majd sütőpapírt teszünk a tésztára, és valamilyen nehezékkel megtöltjük (én rizst tettem bele). Előmelegített sütőben 200 fokon elősütjük a tésztát, ha a széle már kezd színt kapni, ki lehet venni, eltávolítjuk a nehezéket, és megtöltjük a közben előkészített töltelékkel.
A tök héját levágjuk, apróra felkockázzuk, és egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, megsütjük (én egy kisebb tök felét sütöttem meg).
A tejfölt, a tojást és az ízlés szerinti fűszereket jól kikeverjük.
Az elősütött tésztán elosztjuk a megsült tököt, megszórjuk túródarabokkal, majd óvatosan ráöntjük a tejfölös-tojásos keveréket. Tetejét mandulával is meglehet szórni, de ez el is hagyható.
Előmelegített sütőben, közepes lángon kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Langyosan tálaljuk, tejfölt kínálhatunk hozzá.