Elkészítés: A sütőtököt, a hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A húst megmossuk, leszárítjuk, nem túl nagy kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
Az olajat nagyobb serpenyőben felforrósítjuk, a hagymát és a fokhagymát üvegesre pároljuk benne. Hozzáadjuk a húst, fagyosan a babot, a sütőtököt, a chilit, és összepirítjuk. Felöntjük a zöldséglével, sóval, borssal, kurkumával, curryvel ízesítjük. Lefedjük, és kis lángon 20 percig főzzük, végül hozzáöntjük a kókusztejet.
Tálaláskor a felaprított korianderrel megszórjuk, rizst kínálunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre