Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sütőben sült harcsaszelet

30 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A halat leöblítjük, majd leitatjuk a vizet róla, két ujjnyi szeleteket vágunk belőle, majd meghintjük sóval, borssal. Néhány csepp citromlevet facsarunk rá.
  2. A lisztet, a zabpelyhet, és a paprikát összekeverjük. Beleforgatjuk a halszeleteket a lisztes keverékbe.
  3. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, olívaolajjal megkenjük, majd ráhelyezzük a bepanírozott harcsaszeleteket. Egy kicsit olívaolajjal megspricceljük . 2-3 szelet citromkarikát teszünk a halak mellé.
  4. 200 fokra felhevített sütőbe toljuk, amikor megpirult, megfordítjuk. A sütőben kb. 20 perc alatt ropogósra sütjük. Zöld kaporral meghintve tálaljuk.

Megjegyzés

Egészséges receptek-receptverseny - BiroSari

Ezek is érdekelhetnek

Friss