Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Süti titkok Orsitól: olajbogyós grissini, a legfinomabb sós-ropogós vendégváró

default user icon
Fotó/Videó: Nagy Anita Alapételek
0
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki videósorozatában sütési trükköket, praktikákat oszt meg veletek - és persze isteni recepteket! Orsi ezúttal grissinit készített nektek fekete olajbogyóval és olívolajjal felturbózva. Próbáljátok ki!
  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Magazin