Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Süti titkok Orsitól: Kávékrémmel töltve choux, a francia ízbomba

default user icon
Fotó/Videó: Nagy Anita Alapételek
0
Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki sorozatunk legfrissebb videójában számtalan praktika és trükk mellett megmutatja, hogyan készítsétek el a franciák egyik nagy kedvencét, a kávékrémmel töltött Choux-ot.
  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin