Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Süti titkok Orsitól: Kávékrémmel töltve choux, a francia ízbomba

Sütni öröm - főleg, ha a végeredmény mutatós, és olyan finom, hogy mindenki boldogan falja. A siker kulcsa persze elsősorban a rutin - vagy ennek híján egy olyan profi szakmai segítsége, akinek a kisujjában van a desszertkészítés csínja-bínja. Ilyen segítség a Mindmegette olvasóinak Pinczel Orsi cukrász, aki sorozatunk legfrissebb videójában számtalan praktika és trükk mellett megmutatja, hogyan készítsétek el a franciák egyik nagy kedvencét, a kávékrémmel töltött Choux-ot.

A KÁVÉKRÉMMEL TÖLÖTT CHOUX RÉSZLETES RECEPTJÉT ITT TALÁLJÁTOK >>> 

TÚRÓHABOS POHÁRDESSZERT - AHOGY MÉG BIZTOSAN NEM PRÓBÁLTAD! >>> 

MENNYEI TIRAMISU MÁLNÁVAL ÉS CSOKIMORZSÁVAL >>>  

POFONEGYSZERŰ CSOKIS-ÁFONYÁS SÜTI - EGY KIS CSAVARRAL! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss