Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sütés nélküli levendulás-szőlős sajttorta

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

1.

A gyümölcsöket a mandulával ledaráljuk, majd a likőrt is hozzákeverjük. Folpackba csomagoljuk, és hűtőbe tesszük egy fél órára. Diónyi golyókból kosárkákat formázunk, tányérokra ültetjük, majd ebbe töltjük a krémet.

2.

A vajon a levendulát megfuttatjuk, a mézet hozzáadjuk, felfőzzük az egészet, a citrom levét is hozzáadjuk, és még együtt főzzük egy percig alacsony lángon.

3.

A mascarponét kikeverjük, majd a szobahőmérsékletűre hűlt szirupot és a karikázott szőlőt is hozzákeverjük (ha túl folyós a krém, hűtőbe tesszük fél órára), majd a kosarakba kanalazzuk.

4.

Idénygyümölcsökkel díszítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlott tartalmak

Friss