Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sütés nélküli citromtorta

45 perc
egyszerű
átlagos
8 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A vajat összemorzsoljuk a darált keksszel, és a tortaforma aljára nyomkodjuk.
  2. A habtejszínt felverjük a porcukor felével. A mascarponét, a tejfölt és a natúr joghurtot habosra keverjük a maradék porcukorral és a citrom lereszelt héjával, majd összeforgatjuk a felvert tejszínnel. 
  3. Kis lángon a kifacsart citromlében feloldjuk a zselatint. Apránként 3-4 ek krémmel elvegyítjük, majd a maradék krémhez keverjük habverővel. Az alapra simítjuk a krémet, és néhány órára hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.

Ezek is érdekelhetnek