Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Súlya miatt támadják Meghan Markle-t

default user icon
MME
A hercegné május elején adott életet Harry herceggel közös kisfiának, Archie Harrisonnak. Legfrissebb fotói miatt azonban néhány kommentelő csúnyán beszólt neki, ugyanis még nem sikerült visszanyernie a terhesség előtti súlyát. Szerintetek jogosan?

A 37 éves Meghan Markle vasárnap este részt vett Az oroszlánkirály premierjén - ez volt az első vörös szőnyeges esemény, ahol a szülés után megjelent. A róla készült fotók természetesen azonnal ellepték a világhálót, a trollok pedig nem kímélték: rengeteg rosszindulatú kommentet kapott azért, mert még nem fogyott vissza a terhessége előtti súlyára.

Persze, akadtak olyanok is, akik a hercegné védelmére siettek. „Annyira üdítő látni, hogy Meghan Markle elfogadja a szülés utáni testét és nem igyekszik, hogy visszaszerezze a terhesség előtti alakját” - írta Twitteren az egyik rajongója. Egy másik fan pedig így fogalmazott: „Fontos, hogy elégedett legyél önmagaddal és a súlyod ne befolyásolja a boldogságodat.”

Bár Katalin hercegné szülés után néhány héttel már nádszál vékony volt, szakemberek szerint a nők általában ennél jóval lassabban adják le a terhesség alatt felszedett kilókat. Egy tanulmányból például kiderült, hogy 12 hónappal a szülés után átlagosan 0,5-3 kilóval többet nyomnak a mérlegen az anyukák, mint a szülés előtt. Ráadásul ez attól is függ, mennyit híztak kismamaként - a visszafogyás folyamata akár évekig is eltarthat.

EZÉRT NÉZ KI ILYEN JÓL KATALIN HERCEGNÉ EGY HÓNAPPAL A SZÜLÉS UTÁN>>> 

ERRŐL AZ ÉTELRŐL NEM TUD LEMONDANI MEGHAN MARKLE HERCEGNÉ>>> 

EDD AZ, AMIT A HERCEGNÉ: FŐZD MEG MEGHAN MARKLE KEDVENCEIT - RECEPTEKKEL!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss