Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sültpaprika-krémleves pofonegyszerűen

75 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A paprikákat 250 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Ezt követően egy tálba tesszük őket, letakarjuk és várjuk, hogy kihűljenek.
  2. A vöröshagymát, a fokhagymát és a bazsalikomot apróra vágjuk. A felhevített olajon üvegesre pirítjuk a vöröshagymát és a fokhagymát.
  3. A kihűlt paprikákat kicsumázzuk, héjukat leszedjük. A paprikákat és a bazsalikomot hozzáadjuk a hagymához, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet felöntjük a csirke alaplével.
  4. Fedő alatt felforraljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt és egy kézi mixerrel pürésítjük. Tálaláskor díszíthetjük egy kis megmaradt bazsalikommal.

KUKORICÁS FASÍRTGOLYÓK SÜLTPAPRIKA-MÁRTÁSSAL>>> 

SÜLTPAPRIKA-KRÉMLEVES BAZSALIKOMMAL>>> 

FEHÉRBOROS SÜLTPAPRIKA-LEVES>>> 

Megjegyzés

Akár 2 dl tejszínnel is elkészíthető. - kaeseralexa

Ezek is érdekelhetnek

Friss