Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sülthúsos-sajtos szendvics

30 perc
egyszerű
költséges
1 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az öntethez összekeverjük a dijoni mustárt és a majonézt. A csemegeuborkát felkarikázzuk, a paradicsomot vékonyan felszeleteljük, a salátát leveleire szedjük. 
  2. A bagelt félbevágjuk, majd egymásra rétegezve ráhelyezünk 1-2 salátalevelet, a paradicsomkarikákat, a Frico Maasdam sajtot, a sült marhahúst és az uborkaszeleteket. 
  3. Végül megkenjük a mustáros-majonézes krémmel, ráhelyezzük a bagel tetejét, és óvatosan összenyomjuk. Hidegen kínáljuk. 

TOVÁBBI SZUPER RECEPTEKET ITT TALÁLSZ A FRICOTÓL! >>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss