Elkészítés: A csirkemelleket felszeleteljük, megszórjuk sültcsirke fűszersóval (vagy bármilyen más fűszerrel, amit kedvelünk) és 20 perces pácolás után mindkét oldalát kevés olajon pirosra sütjük. Közben vegetás vízben megfőzzük a mexikói zöldségkeveréket. A tejfölt összekeverjük a tojássárgájával, egy kevés Piros Arannyal és a reszelt sajttal, végül az egészet óvatosan hozzáadjuk a megfőtt zöldségekhez. Egy tűzálló tálat kivajazunk, zsemlemorzsával meghintünk, és az alját beborítjuk a sült csirkemellszeletekkel. Majd erre ráhalmozzuk a tejfölös-sajtos zöldségmasszát, melynek tetejére kerülhet még egy kis sajt, és az egészet pirulásig sütjük. Párolt rízzsel kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre