Elkészítés: 1 adagnak megfelelő spagettitésztát kifőzünk. Közben feldaraboljuk az újhagymát a zöldjével együtt, összekeverjük a fűszerekkel, és megpirítjuk az olívaolajon. (Én ehhez palacsintasütőt használok.) Ezután hozzáadjuk a megfőtt és leszűrt tésztát. Most jöhet az oregano és a curry ízlés szerint. Hagyjuk 1-2 percig sülni, utána megfordítjuk, és ismét hagyjuk sülni. Így kicsit ropogósabb és ízletesebb lesz. Mielőtt még levennénk a tűzről, karikára szelünk egy banánt és hozzáadjuk azt is. Ha banán helyett gombát választunk, akkor a gombát jóval korábban, még a tészta előtt hozzá lehet adni a fűszernövényekhez.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre