Sült sütőtök párolt spenóttal és kéksajttal

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 10 dkg kéksajt
  • 3 evőkanál citromlé
  • őrölt feketebors
  • 1,5 teáskanál olívaolaj
  • 1 kis fej vöröshagyma vékonyra szeletelve
  • 3 marék bébispenót
  • 4 csésze kockára vágott sült sütőtök

Elkészítés

    Elkészítés: Egy nagy tálban a kéksajtot a citromlével villával áttörjük, hogy sűrű, de folyékony öntetet kapunk.

    Az olajat egy nagy serpenyőben felforrósitjuk, hozzáadjuk a hagymát, a sót és a borsot, és aranybarnára pároljuk (körülbelül 5 perc). Hozzáadjuk a spenótot, és kissé megfonnyasztjuk (körülbelül 1-2 perc), majd hozzáadjuk a sült sütőtököt és a kéksajtot, óvatosan összeforgatjuk, átforrósítjuk, és azonnal tálaljuk.

Megjegyzés

Gyönyörü színek, kellemes, összehangolt ízek, feltétlenül benne kell lennie a téli recepttáradban. Előételnek vagy köretként tálaljuk, nagyon finom hal vagy csirke mellé.

ANIKO WIEHOFF
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

ANIKO WIEHOFF 6 évvel ezelőtt
Szivesen kedves Nanasnani :-)
Fülöp Sándor 6 évvel ezelőtt
Hali! Köszi a receptet, menü ajánlóban benne lesz! Üdv, Nani.

Hasonló Receptek

Magazin