Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült sertéscsülök magyarosan

60 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A krumplit meghámozzuk, felkarikázzuk, a céklát meghámozzuk, majd kockára vágjuk. A hagymákat és a gombát felszeleteljük, a csülköt daraboljuk.
  2. Egy tepsit kizsírozunk, majd beletesszük a krumpli és a hagymát. Erre fektetjük a csülökdarabokat. Bekenjük zsírral, sózzuk, borsozzuk, majd mellétesszük a céklát is.
  3. Letakarjuk alufóliával, majd 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük.
  4. 15 perc elteltével meglocsoljuk a hús levél. Újabb 15 perc után levesszük a fóliát, hozzáadjuk a gombát és ismét meglocsoljuk.
  5. Hagyjuk még körül-belül 10-15 percig sülni, majd elzárjuk a tűzhelyet, a húst ismét betakarjukfóliával és hagyjuk 15 percig pihenni.

Megjegyzés

A főtt csülök felét használtam ehhez az ételhez. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss